HENDRIX HAIR

Hei dere!

Jeg vet det er utrolig lenge siden jeg blogget sist, og det er mange årsaker til det.. Det har vært mye opp og ned, som jeg kommer til å fortelle dere om senere i et innlegg. Gjennom den siste perioden har jeg prøvd å ta litt ekstra vare på meg selv! Jeg har vært hos frisøren! Ja.. faktisk så turte jeg å gå denne gangen! Jeg har hatt et utrolig hyggelig besøk hos HENDRIX HAIR i går, som ligger på Majorstuen. Første gangen jeg farget håret mitt, var det hjemme med en billig rød hårfarge. Resultatet ble jo fint, og det endte med at jeg har hatt rødfargen i flere år. 

For 2 uker siden bestemte jeg meg for å farge håret mitt helt annerledes! Jeg har fått høre mye fint om det HENDRIX HAIR, så jeg tok meg en tur dit, noe jeg ikke angrer et sekund på! Som sagt, så syns jeg det er vanskelig å stole på frisører. Men jeg er glad jeg tok sjansen! Planen var å farge det med en kald brun/mørk blond farge med lyse striper. Her er det et bilde av hva jeg syns hadde vært kult å bytte til: 

 

    

 

MER INSPIRASJON

Behandligsprossesen kommer til å være lang. Det kan ta opp til 1 år til jeg får det resultatet jeg ønsker. MEN! Gjett hva.. det syns jeg er verdt det! Gleder meg utrolig mye til å se forandring!REDKEN PRODUKTENE

 

LITT OM PRODUKTENE

Redken Extreme Strength Builder Plus 250ml 

Extreme Strength Builder Plus er en dyptvirkende behandling for ekstremt skadet og slitt hår. Håret mitt har jo ikke hatt noe lang varig pleie og frisøren kom frem til at jeg må pleie de først ordentlig før vi setter i gang med farging, bleking og hele prossesen. Denne masken gjenoppbygger håret innenfra, og gleder meg sjukt til å se resultatene etter kur i en måned. Denn Inneholder det høyeste nivået av ceramider, proteiner og lipidier som både styrker håret innefra samtidig som den tilfører styrke, pleie og glans til skjellaget. Få shiny og sterkt hår! Alle ønsker vel det? 

Masken skal påføres i nyvasket og håndkletørket hår og må la det virke i 15 min. Hva gjør man ikke for skjønnheten?!

 

Redken Extreme Shampoo 300ml

Stresset hår oppfører seg på samme måte som en stresset kropp. Håret trenger jevnlig pleie for å gi noe tilbake. Denne shampooen vasker og reparerer tørt, sprøtt og ødelagt hår, noe håret mitt trenger virkelig! Alle Produktene som heter Extreme inneholder ceramider og proteiner som reparerer fra innsiden med en dobbel beskyttelseseffekt. Den motvirker splittede tupper ved å alltid tilføre styrke og når jeg ser nøye så tuppene mine er delt i to. 

Bruk av shampoo er jo ganske enkel. Det jeg må huske på at i den perioden med kur, kan bruke BARE de produktene.Noe jeg gleder meg til å fortelle dere hvordan behandligen har gått så langt! 

1. Ha shampooen i vått hår
2. Skyll god
3. Ha i igjen for ekstra rengjøring og skyll godt 


Redken All Soft Balsam 250 ml

 Den sammensatte formelen gjør håret mykt og enkelt å forme, og etterlater det sunt og slående vakkert. Se glans i håret på bildet!!!Eslabondexx 3. sustainer 

Produktet skal hjelpe håret å forbredde seg til behandlingen. Skal brukes 1 gang i uken og det gir glans og friskere hår! 

 

VI SNAKKES <3 

- Daria 

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits