LAZY SUNDAY

Hej! 

Åh, jeg bare elsker søndager! Som regel er det avslappende dager for min del. Deilig å sove ut lenge og vite at vekkeklokka ikke ringer! Som jeg kalte det ''lazy sunday''. Yes, pysj på meg i hele dag, gjerne med en serie eller film på og så klart knaske på usunn mat i blant også! Mange av dere lurer på kostholdet mitt og om jeg går opp i vekt av å spise usunn mat. Svaret er nei. jeg sliter utrolig mye med å komme opp i vekt. Jeg har hatt perioder da jeg var kjempe flink med å lage mat, passe på hva jeg spiser og hvor mye. Ingen diett, bare spise sunt og nok i forhold til hvor mye jeg trener og gjør om dagen. Skal jeg være helt ærlig, kan jeg spise hva jeg vil uten å se noe forskjell på kroppen. Kommer tilbake til kostholdet i et annet innlegg, så stay tuned! 

Jeg har hatt en fantastisk helg med mine nærmeste her i Oslo, der vi feiret 21-års dagen min på fredagen. Kost meg utrolig mye og noe som resulterte i en hodepine som holdt til langt utpå lørdagen, men det er vel lov i blant?! Den herlige stemningen fortsatte videre på lørdagskvelden, sammen med to veldig gode venner av meg! Det endte opp med at vi spiste sushi og koste oss med litt vin! 

Håper at alle hatt en fantastisk helg med mange fine opplevelser! Legger til noen bilder fra helgen!

 Bilder fra snapchat @Kandykoat  / Følg meg gjerne på Instagram: @Kandykoat for flere bilder!

 

-Daria <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits