SPRAY TAN

Hei og god mandag alle sammen!

Jeg tenkte å fortelle dere om en liten opplevelse jeg har hatt med spray tan! Jeg har hørt mye forskjellig om spray tanning, både negative og positive ting. Likevel så tenkte jeg, hvorfor ikke prøve det ut selv og dele en mening ut i fra MIN egen opplevelse?

For ca nesten 2 uker siden besøkte jeg Ekstromheikkila skjønnhetssalong. Hadde bestilt en time for å ta spray tan. Jeg gruet meg først, men gud som jeg elsket resultatet! Behandling tar ikke lang tid og er heller ikke noe ubehagelig. Til å begynne så har Lina Heikkilä som er sertifisert Vippe, Bryn og Spray Tan stylist, påført krem på albuene og egentlig de stende huden er mest tørr. Spray tan maskinen er litt bråkete, men hvis du tåler støvsuger lyder så tåler du garantert spray tan! Fargen valgte var LA Fast Tan og den tørker helt på kun 2 timer!  For å beholde fargen bedre på kroppen,  er det lurt å ikke gå med stramme klær samme dagen eller bruke bh. Noe jeg ikke tenkte på den dagen for å si det sånn.. 

Men..WOW! Resultatet var jo fantastisk! Lot fargen sette seg godt i huden og slappet av den dagen. Det negatvie med spray tan er at det kan sette seg i hvitete klær, men det har gått bort i vasken så det er jo kjempe bra! Andre ting som var vanskelig var å tilpasse sminken til huden, men det er jo opp til hver enkelt! Har ikke opplevd at huden flasser, men når fargen begynte gå av på slutten brukte gjerne organisk body scrub med Basil lemon lukten! 

Ut i fra min egen erfaring vil jeg anbefale spray tan hos Ekstromheikkila videre til dere! Det tørker fort, jeg følte meg super fresh og ikke minst fargen sitter godt på kroppen! Så ikke bli redd! Ingen dyr behandling (koster bare 350kr), salongen ligger rett ved Tøyen stasjon og du kan selv se resultatet under på bildene mine :-) 
 Følg meg gjerne for flere oppdateringer på Instagram: @Kandykoat

og snapchat; Kandykoat

 

- Daria <3 
 

2 kommentarer

lisarorvik

30.05.2016 kl.12:27

Så fint resultatet :)

Daria Kolodziej

30.05.2016 kl.15:44

Tusen takk! Anbefaler videre, de er kjempe flinke! :-)

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits