GOODBYE RED HAIR

Hei folkens! Først og fremst så lurer jeg på hvor er det blitt av sommer i Norge? Er kjipt med kalde regndager.. Gi meg mer sol!!!

Har hatt mye stress i det siste. Vært litt små forkjøla, søkt ny jobb og treningen har ikke blitt like mye prioritert som før, men likevel kom meg til senteret! Mange dager med usunn mat, og tilbake til knall harde økter når jeg først kom meg dit, gjorde dagene mine mye bedre!

I mitt forrige innlegg nevnte jeg at jeg skal farge håret mitt! Guess what... JEG SKAL FARGE HÅRET I DAG! Okay ja..jeg gruer meg, men samtidig så gleder meg så sjukt til en forandring. Hatt rødt hår i nesten 4 år, fra lyst til mørkt. Jeg har alltid farget håret selv, men har som sagt vært hos frisør tidligere for klipp og farging, men hadde dessverre dårlig opplevelse.

I dag skal jeg besøke salongen som heter Hendrix hair. Egentlig kan ikke huske når sist var hos frisør, men fått jo høre så mye bra om Hendrix at tok sjansen og bestilt opp time. Tilbake til litt over 1 mnd, som har gått utrolig fort, fått tilbakemelding på at jeg må pleie håret mitt først før vi setter i gang med bleking, farging og styling osv. Er egentlig ikke rart fordi i løpet av 1 mnd ser jeg selv stor forskjell på håret mitt. Brukt produktene fra Redken og kan se at håret mitt ser friskere ut og samtidig fått styrket det! Legger til noen bilder av håret slik jeg har hatt det før, nå og etter behandlingen kommer noen bilder senere. Gleder meg så sinnsykt til å se resultatet!

  

 

- Love Daria

 

For mer oppdateringen sjekk ut Instagram og Snapchat @KANDYKOAT.

2 kommentarer

Susann

28.06.2016 kl.10:10

Først vil jeg si: god damn du er vakker:)

Men lurer på en ting når jeg ser bilder av deg :)? Er du veldig høy? Du ser ut som du er 1.83 ca kun i converse:)! Hvor høy er du i vanlige sko? Og hvor høy er du i høye sko :)?

Klem Susann

Daria Kolodziej

29.06.2016 kl.20:18

Hei!

Takk for en hyggelig kommentar! Jeg er 174 høy med sko varierer! men noen ganger får ekstra 10cm med høy hæler.

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits