FERIE

Hei alle sammen! :D

Åh, så deilig med litt ferie! Eller hva tenker dere? Sola skinner men jeg synes likevel det er litt kjølig i Norge, men gjett hva?! Jeg skal til Italia og Polen om ikke så lenge! Herregud som jeg gleder meg til å reise bort, oppleve noe nytt og samtidig nyte alle de dagene som kommer!  

Jeg har skrevet en liste med ting jeg trenger og jeg skal love dere at listen ble lengre enn jeg trodde! Shopping er alltid en spontan ting å gjøre, men når man først drar til Polen så syntes jeg at det er greit å få oversikt over det jeg mangler av klær, sminke og diverse ting! Grunnen er jo enkel, billigst mulig med bra kvalitet!  

Siste uke har vært i litt dårlig form. Vondt i halsen og hodepine som ikke ville gi seg. Tok meg en liten tur hjemover til Hamar. Var herlig å se familien igjen. Her ser dere noen nye bilder jeg har lyst til å dele med dere!

 Top fra GinaTriocot
Body fra FASHIONNOVA bruker du kode DARIAXO får du faktisk 15% rabatt!

Shorts  fra H&M 249,- 
Verdens beste søster!Top fra GinaTriocot / Hvitt bukse Carlings 399,-
Caps M&T (@mogtandersen) / Top Bikbok / Tights fra Eagle Boost 

Gleder meg så sjukt til ferien at det går ikke ann. Har gått 1 år siden vært i Polen sist. Tiden flyr,  husker det som i går! 

Så neste reise Polen og Italia!

CAN´T WAIT! 

For flere oppdateringer følg Instagram  og Snapchat @Kandykoat

- DARIA <3
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits