SOMMER ER OVER

Hei søte folk!

Så ærlig.. Sommeren for meg er over! Hatt en måned fri fra jobben og gjett om jeg har nyttet det! De fleste som følger meg på snapchat (@Kandykoat) har sett mystorys daglig, men til dere som har ikke fått mulighet til det, skriver et lite innlegg og legger noen bilder! Ferien min startet i Italia og endte opp i Polen! 

Har vært i 5 forskjellige steder i Italia. Alt fra små steder til store byer! Og må ærlig innrømme at så god mat, så vakkert natur og arkitektur har aldri sett før. Her er listen over stedene besøkt i Italia: 

  • Rapallo
  • Portofino 
  • Lage Nambino 
  • Madonna di Campiglio 
  • Milano 

Det har skjedd så utrolig mye i løpet av den tiden vært i Italia.  Alt var fantastisk der! Maten, hotellet, folk og ikke minst været hver dag med over 30 grader! Legger ved noen bilder i rekkefølge slik dagene var!  

Day 1 - RAPALLO

Første dagen etter lang fly tur gikk til Rapallo. Veldig fin og avslappede sted med basseng, tilgang til vannet, spa, treninger og alt mulig egentlig. Har tatt bilder med telefonen så mulig kvalitet er dårlig.  Ærlig... Sjukt vanskelig å beskrive stedet, føltes som paradis!
Excelsior Palace - Utsikt fra hotellet

 


Baksiden til hotellet.  

     

 

DAY 2 - PORTOFINO

Mange av dere lurte på hvor det stedet ligger. Det er et stykke unna å kjøre fra flyplassen så klart, men det er verdt det definitivt! En av stedene kommer sterkt til å anbefale til resten av livet mitt!  

LURER DU PÅ HVORFOR? SE SELV! 

Midt i det lille stedet, så sinnsykt fint med farger og blomster! Elsker det!

Tusen takk til @ekstromheikkila for fikset neglene før turen! Utrolig fine! 
Det som er sinnsykt med det bildet er at det var før kl. ble 10 og når været ville leke litt. Nemlig som kom det en liten torando. Japp, det kom som et sjokk for meg også. Akkurat da satt og spiste kveldsmat og koste meg med vinen. Men det blåste så sinnsyk at borene ble revet opp fra bakken, flaskene flydd rundt og plutselig så starta det å regne helt sinnsykt. I det minste fått tatt bilde før det skjedde! 
All maten smakte annerledes der. Liten snacks stop! :-) 

 

DAY 3/4 - LAGE NAMBINO & MADONNA DI CAMPIGLIO 

Jeg har vært veldig aktiv under hele turen. Reist mye rundt for å oppleve og se Italia med mine egne øyene. Etter tredje dagen gikk turen opp i fjellet! Elsker natur og det er definitiv verdt å kjøre fra Rapallo til Lage Nambino i flere timer! Grei fornøyd med 20km første dagen og 16 km tur andre dagen! Ærlig var støl dagen etter av å klatre opp i fjellet!

Men fantastisk opplevelse! 


 

DAY 5 - MILANO

Siste dagen gikk til storbyen - Milano! Det har vært mye frem og tilbake, først strand, fjellet og til slutt byen, men for en herlig minne til resten av livet! Dere har sikkert sett tusen ganger slike bilder, men er man turist så er man turist! :-) 

SE SELV:Har tatt flere bilder, men mange av de har litt for dårlig kvalitet for å legge de ut! 5 dager i Italia gjorde ferien min fantastisk! Turen derifra gikk til hjemmelandet mitt POLEN! 

Okei, jeg vet bildene av maten ser skikkelig usunne ut, men TO BE HONEST... ingenting slår polsk mat. Akkurt der og da brydde meg ikke hva jeg spiser. Spist som en gal person, så mye godt fra små retter til store! Været var top også. Sol og 30 varme grader!

Fått til en liten shopping runde også! Kommer til å poste i et annet innlegg om produktene!

 

For mer oppdateringen følg meg på Instagram og på snapchat KANDYKOAT!

 

- Daria xoxo 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits