DET LILLE EKSTRA FOR FIT BODY

Hei!

Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, og nyter treningsfrie dagen min!  For noen dager tilbake, fikk jeg en gledelig mail. Mailen bestod av et forespørsel om jeg ønsket å samarbeide sammen med Gymgrossisten. Selvfølgelig har jeg takket JA til dette!!!

For en stund tilbake siden, hadde jeg ikke noe motivasjon til å spise riktig, trene hardt eller verken være aktiv på sosiale medier. Motivasjonen dukker litt og litt tilbake, men samarbeidet med gymgrossisten toppet det og har gjort at motivasjonen min er i gang igjen!

Kroppsbyggning min er typisk SKINNY. For å komme meg dit jeg er nå, tok meg tre år uten noen kosttilskudd som var vanskelig til tider. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve noe som kan hjelpe meg daglig med å få i meg nok næring eller hjelper til andre livstillen min nemlig trening.

Har bestilt en del produkter som gleder meg til å prøve ut og se resultatene av det!

 @KANDYKOAT / @KANDYKOATVIID

 

SÅ HER ER LISTEN OVER PRDUKTENE BESTILT

 

STAR NUTRITION 100 WHEY 4kg (Laktosefri)  

 

Så siden jeg har laktose intoleranse, så måtte velge produkt som passer meg best! GUD den smaker sjuk deilig med melk (laktosefri), så klart SJOKOLADE SMAK!  Er ennå ikke vant til å bruke det, men begynner å komme i sinnsyk rutine med å drikke ved siden av måltidene! Denne her er perfekt for maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning. For å ikke sjule noe så har jeg høy forbrenning fra før, derfor muskelne kommer tydelig frem! 

Så 0,75-1dl blandes med 2-3 dl vann eller lett eller skummet melk, i min tilfelle så er det laktosefri melk.
Drikk 1-3 drinker/dag, helst umiddelbart før og/eller etter trening.

DEN FINNER DU HER 


BCAA HARDCORE - DEN ER SICK! 


Har brukt produktene veldig nøye fra dag en! Faktisk DAG 1 har gitt meg KICK til å stå på! På de dagene jeg trener, som er storsett hver dag nå... Tar 1-2 måleskje og blander med 3-6 dl vann helst rett før trening. På treningsfire dager som i dag, tok 1 porsjon på morgen! Hva vil du vite mer? BCAA stimulerer muskeltilvekst, motvirker muskelnedbrytelse og det som er deilig at man kan velge mellom flere smaker! PINEAPPLE SMAK PRØV DEN! Selv så syns den smaker friskt! 

DEN FINNER DU HER


L - GLUTAMINE POWDER 

Helt ærlig så smaker det ingenting, MEN! Om det hjelper? Gud JA!  Anbefales å ta det 2 til 4 ganger om dagen. Selv så har blandet det kun med vann (Ca. 1,5 teskje), men om prøver noen andre drikker, så skal nok anbefale videre! Tar gjerne mellom måltider. Fordeler med det, er at muskelveksten kommer igang. Kommer til å oppdatere dere hvordan det funker for min del! En annen ting er at restitusjonen påskyndes og den øker cellevolumet (bedre trykk). Hvis du ønsker å trene veldig hardt og ofte, bør du tilføre 10/20 g glutamin/dag for å unngå for lave glutaminnivåer i kroppen.

DEN FINNER DU HER


 
 
KRE-ALKALYN
Veldig kort forklart så er det rent kreatin i lettdoserte kapsler! Virker faktisk fra dag 1! Den øker styre og utholdenhet og har ingen væskeansamling! :-) Bruker å ta 2-4 kapsler 30 minutter før trening! 

DEN FINNER DU HER


 

GYMGROSSISTEN SHAKER - FAVORITT! Kommer med litt humør her men .... Så denne shaker kommer til å oppleve mye på godt og vondt! Vi har fått veldig god kjemi sammen, og lover dere å ikke gå fra den! :-) 

DEN FINNER DU HER  - MUST HAVE KJØP

 

SÅ TIL ALLE DERE SØTE SKAPNINGER! ALLE VIL HA RABATTER?

BRUK RABATTKODE → DARIA (store bokstaver)

FOR Å FÅ 13 % AVSLAG AV KJØPET DITT! Er ikke det kult?! 

Men hey! Husk å stå på og aldri gi opp! Flere innlegg kommer, men desverre så PC-en har streiket sterkt! 

 

- Daria <3
 

 

 

 

 

3 kommentarer

Håndballgutt

15.09.2016 kl.06:52

Hei. Vil du være med i hallen på tirsdag å spille håndballkamp? Laget mitt mangler spillere på grunn av sykdom og skader. Vi trenger DEG på banen på tirsdag😀😀 du ser fysisk sterk ut i ben og armer!!! Vi trenger en som skyter hardt og scorer myyyyye mål😀😀😊😊 det hadde vært supert om du kan være med å spille håndballkamp på tirsdag😀😀😊😊 hilsen en Håndballgutt på 28 år fra Bærum som spiller håndball på Stabæk.

Daria Kolodziej

17.09.2016 kl.20:54

Hei! hehe, for en hyggelig melding! Desverre får jeg ikke det til! MEN håper dere vinner! HEIA HEIA! :D

15.09.2016 kl.20:56

Hei!

Kan du skrive innlegg om hva du begynte å trene og hva du spiser til frokost, lunsj, middag og kveldsmat :)

Daria Kolodziej

17.09.2016 kl.20:55

Hei!
Ja, så klart! Kommer nok opp! :-)

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits