SJOKK FOR KROPPEN

Hei folkens!

Det har vært en hektisk uke og må inrømme at jeg trengte helgen til å slappe av og ikke minst spise godt! Akkurat nå så sitter jeg i Fredrikstad og tenkt å skrive veldig kort om hvordan jeg har kommet i gang med kosttilskudd!

Siden jeg startet å trene, som nå er allerede for over 3 år siden, har jeg trent vanlig og spist både sunt og usunt. Jeg har kjempe høy forbrenning og igjennom den perioden har jeg ikke brukt noen som helst kosttilskudd, kun mat. På en eller annen måte så følte jeg at det begynte å stoppa opp. Trente mindre, spiste mer og mer usunt og ikke minst startet å feste mer. Tror alle som er trenings freaks har en gang i livet gått over denne perioden, eller hva tror dere?

Har brukt kosttilskudd i 2 uker nå. Om jeg merker noe forskjell? Ja. Shake Whey 100 bruker jeg 2-3 ganger daglig ved siden av vanlig matpakke som  f. eks. kylling med søt potet og masse grønnsaker. Som sagt, det kommer jeg med i et annet innlegg. Både BCAA, Kre-alkalyn og L-Glutamine har hjulpet meg å komme i gang med treningen! Det føles deilig og gleder meg til å oppdatere dere om resultatene!

 

 HUSK DU FÅR 13 % AVSLAG PÅ KJØPET HOS GYMGROSSISTEN

BRUK KODE : DARIA

 Shaker for du kjøpt HER 99,-

Håper alle har fantastisk helg! Til dere som trener i helgen stå på, og til dere som er fyllesyke - GOD LUCK!

 

KANDYKOAT / KANDYKOATVIID 

SNAPCHAT KANDYKOAT

 

- Daria

 

 

Én kommentar

siljefjaren

19.09.2016 kl.19:16

Så utrolig bra du ser ut!

Daria Kolodziej

20.09.2016 kl.11:44

Tusen takk! Så hyggelig av deg! :)

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits