FANTASTISK OPPLEVELSE

 


 

Hei søte dere!


Nå var det en stund siden jeg postet noe her! Jeg er faktisk ikke like aktiv her på bloggen, som på Instagram eller Snapchat @Kandykoat. Jeg har gjort meg klar for ny uke og gud som jeg har slappet av etter besøket med floating! Som dere vet, så er jeg veldig aktiv fysisk, men desverre så er jeg en person som stresser, blir fort støl og ikke minst ikke klarer å slappe av på en enkel måte.

Sammen med bestevenninnen min @Selinailincic har vi besøkt stedet som heter @BAREFLYT. Det ligger i Oslo på Sagene, sving inn veien til høyre når du møter på kirken midt på gaten så er du der! Har postet sjukt mange snaps fra den dagen, men ville skrive litt om opplevelsen!

Først og fremst så er det høykonsentrert saltvann som gjør at du flyter. Det heter forresten floating! Vannet var i kroppstemperatur og helt ærlig så trodde jeg ikke dette ble så avslappende som det var! Var sjukt unik opplevelse, spesielt for oss som trener mye og føler seg stresset eller er stive i musklene etter øktene, det passet meg i hvert fall!Foto kredit: Calle Huth / Studio Illegal

 

Før timen skal man dusje slik at kroppen er ren før man legger seg i saltvannet. På starten og på slutten av timen kom det rolig sang og ringe lyd når det er ferdig.

Veldig kort om hva Bareflyt kan tilby, føler du bør prøve det ut selv, er noe jeg kan garantere at du ikke kommer til å angre på!

- Avslappende time

-  Man føler seg vektløs

- Hjernen nyter stillheten

- Sanseinntrykk minskes

- Effekten er lang - helt ærlig så er jeg avslappet i kroppen ennå og har salt vann i ørene av min egen skyld.. Men om du bestemmer deg for å prøve dette ut, HUSK ørepropper får du gratis før du går inn!

- Frigjør av stress Dette kan faktisk sammenlignes som en god natt søvn og det er jo super deilig!

Vil gjerne dele opplevelsen med dere fordi det virkelig er verdt tiden! Stedet er tilpasset for alle! Hvis du ønsker å gi dette som en gave, så har de fine gavekort som du kan gi til dine nærmeste! 

Hvis du ønsker å bestille en time for deg selv eller ønsker å tipse det til en venn som f.eks. har leddsmerter, sliter med angst eller har kroniske smerter, så har vi fått et godt samarbeid med stedet og ved å bruke kode: DARIASELINA får du 20% avslag av vanlig priser! Legger til prisliste også!

LITT TIDLIG FØRSTE JULEGAVE IFRA OSS! Men dette er virkelig verdt det!

PRIS : Enkelttime 650,- etter avslag: 520,- Partime 950,- etter avslag: 820,-

Jeg har allerede fått forespørsel fra flere om dette, så håper innlegget er nyttig og at tilbudet var passelig for alle! Gjør deg selv glad, andre og ikke minst kroppen!

Masse klemmer

- Daria

4 kommentarer

Ahmad

30.11.2016 kl.11:15

Du har fine krop nå

Styles

24.12.2016 kl.10:28

it is wonderful style. thanks for sharing picture.

Styles

26.12.2016 kl.07:50

wonderful style and from where you buy fashion accessories?

Daria Kolodziej

02.01.2017 kl.21:19

Styles:

Hello!
I will try to link next time where do I buy accessories! Depends :-)

Skriv en ny kommentar

Daria Kolodziej

Daria Kolodziej

21, Oslo

Fitness is my passion, and I love sharing my passion with others! Instagram:@kandykoat Henvendelser:kandykoat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits